Καλώς ήρθατε στο Blog του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ θα δημοσιεύεται ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, καθώς και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφεδρεία.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ Α.Σ.Ε.Ε.Δ.



Το απόγευμα της Κυριακής της 21ης ΦεβρουΑρίου 2016 σε μια κατάμεστη αίθουσα τελέστηκε ο αγιασμός στα νέα γραφεία του Συνδέσμου στο Παναιτώλιο Αγρινίου. Μετά απο ένα σύντομο λόγο- χαιρετισμό του προέδρου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους τρεις αδικοχαμένους ιπτάμενους του πολεμικού μας ναυτικού. Εν συνεχεία απηύθηναν λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής, ο διοικητής της Π.Υ. κ. Μπόκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Αιτ/νιας κ.Κασβίκης και ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ΚΕΝ Μεσολογγίου Ανθυπολοχαγός(ΠΖ) κ. Τσίγκας. Όλοι τους μίλησαν ένθερμα για τον ρόλο και το έργο που προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία ο σημερινός Εθελοντής Έφεδρος. Κατόπιν ακολούθησε η ευλογία της πίτας και ανταλλάχθησαν ευχές για το νέο έτος. 
    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του Α/Α Ακτίου και Διοικητής του Α/Φ Αγρινίου Υπ/γος κ. Χουλιάρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσιούνης με τον αντιπρόεδρο κ. Αυδή, η κα Μακρή υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα του Δήμου , ο πρόεδρος των ραδιοερασιτεχνών κ. Λαμπρακόπουλος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλεξόπουλος , ο πρόεδρος του Παναιτωλίου κ. Ντζούρβας,  ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Ζήσης τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αίθουσας , ο εκπρόσωπος των εθελοντών "Ο Φάρος" και αλλοι πολλοί φίλοι του Συνδέσμου.
    Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και τα μέλη ευχαριστούν όλους τους προσκεκλημένους για την τιμή που τους έγινε καθώς και τον πατήρ Αλέξιο για την τέλεση του Αγιασμού και την Ακολουθία Ευχής.
  
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!     





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου