Καλώς ήρθατε στο Blog του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ θα δημοσιεύεται ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, καθώς και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφεδρεία.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

"ΔΩΡΙΕΥΣ 2018"

     Στις 13 - 14/10/2018 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία για 5η συνεχόμενη  χρονιά η νυχτερινή άσκηση εφέδρων ενόπλων δυνάμεων "ΔΩΡΙΕΥΣ 2018" , η οποία διοργανώθηκε απο το Εθελοντικό Τμήμα Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Κορινθίας και περιελάμβανε αντικείμενα περιπόλου μάχης, συνοδεία φάλαγγας οχημάτων, αντιμετώπιση ενεδρών, αίτηση πυρών π/β και διείσδυση σε εχθρική περιοχή. Κατα την τελική φάση οι ομάδες εντάχθηκαν σε διμοιρίες με αποστολή την προέλαση και κρούση σε δυο μέτωπα προς εξόντωση καθε εχθρικής δύναμης που δραστηριοποιούταν στην περιοχή ενδιαφέροντος.
    Στην άσκηση συμμετείχαν η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αχαϊας, ο Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αγρινίου ,ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, το Τμήμα Ενεργών Εφέδρων, μέλη της Παγκρήτιας Ομάδας Εφέδρων καθως και ανεξάρτητες ομάδες εφέδρων απο Αττική και Πελοπόννησο. 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου