Καλώς ήρθατε στο Blog του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ θα δημοσιεύεται ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, καθώς και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφεδρεία.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Δικαιώθηκε τελικά – και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο – η εκτίμηση του Δ.Σ. περί μη επαρκών εξηγήσεων από μέρους των αρμοδίων του Δήμου Αγρινίου για το θέμα της κατάθεσης στεφάνου στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 έγινε η τελετή υποδοχής των οστών πεσόντων στρατιωτών στο αλβανικό μέτωπο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αγρίνιο και ενώ προφανώς το θέμα άπτεται των ενδιαφερόντων του Σωματίου μας (τα πλήρη στοιχεία του Σωματείου μας έχουν από καιρό κοινοποιηθεί στο Δήμο), μολαταύτα ουδέποτε εστάλη πρόσκληση ή υπήρξε έστω τηλεφωνική ειδοποίηση, ώστε να παραστεί εκπρόσωπός μας στην ανωτέρω τελετή.
Τελικώς, αφού η πληροφορία τυχαίως περιήλθε σε γνώση μας , τον Α.Σ.Ε.Ε.Δ. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ.Στραβοδήμος Κωνσταντίνος και ο αντιπρόεδρος κ.Τζανάκης Γεώργιος.
Τέλος, διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Α.Σ.Σ.Ε.Δ. Ν. Αιτ/νίας, θα δίνει το παρόν σε κάθε πατριωτικού περιεχομένου εκδήλωση,σεβόμενος του σκοπούς της ίδρυσής του και τα μέλη του,κάνοντας πράξη το ΑΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ , που φέρει στο άνω μέρος του σήματός του και που για εμάς όλους είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου