Καλώς ήρθατε στο Blog του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ θα δημοσιεύεται ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, καθώς και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφεδρεία.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ : ΠΑΡΟΥΣΙΑ Α.Σ.Ε.Ε.Δ. ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

   Την 21η Νοεμβρίου ημέρα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου εορτάζεται παράλληλα και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τιμούμε όλους τους ένστολους που με μόχθο και υπο αντίξοες συνθήκες -τις περισσότερες φορές- είναι εκείνοι που σε συνθήκη πολέμου αλλά και σε περίοδο ειρήνης φέρουν σε πέρας τις δύσκολες αποστολές τους. Είναι αυτοί που αποτρέπουν κάθε απειλή και προσφέρουν σε κάθε εσχατιά της Ελληνικής γης -και όχι μόνο- τις υπηρεσίες τους διαφυλάττοντας ως πυλώνας σταθερότητας την ασφάλεια του λαού μας. 

   Παραστάτες στην κοινωνία προσφέροντας έργο έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των Ελλήνων και ευχόμαστε η Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία μας προστάτιδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί. Χρόνια πολλά..

   Εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα και στην πόλη μας με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα ξεκινώντας με την τέλεση δοξολογίας στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Δημάδη και στην προτομή του Υποσμηναγού Β. Παναγόπουλου. Αιωνία η μνήμη τους. . 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου