Καλώς ήρθατε στο Blog του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ θα δημοσιεύεται ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, καθώς και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφεδρεία.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.Σ.Ε.Ε.Δ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

     Ο Α.Σ.Ε.Ε.Δ. πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων μαθήματα θεωρητικής αλλά και πρακτικής εκπαιδεύσεως σε βασικά αντικείμενα πυρασφάλειας . Ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε τέτοια αντικείμενα χρησιμοποίησε διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας και οι εκπαιδευόμενοι εκτέλεσαν βολές με διάφορα πυροσβεστικά μέσα. Ακόμη ασκήθηκαν ειδικές τεχνικές διάσωσης και δόθηκε έμφαση στους τρόπους πρόληψης πυρκαγιών αλλά και στην ασφάλεια προσωπικού άμεσης επέμβασης.

    Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώριση του Κέντρου Περιβαλλοντογίας Τριχωνίδος (ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.) , την εταιρεία Πυροδομή για την ευγενική χορηγία της καθως και το πιστοποιημένο σε θέματα πυρασφάλειας μέλος του κλιμακίου της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. Ιωαννίνων που μας εκπαίδευσε στο αντικείμενο αυτό συνδέοντας ακόμη περισσότερο τους ισχυρούς δεσμούς του ΑΣ.Ε.Ε.Δ.  και της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου